Abi Milari Pangarti

Abi Milari Pangarti

Abi milari pangarti
Supaya bisa ngabakti
Ka allah pangeran abdi
Nu ngadame diri abdi
Sim abdi hoyong manfaat
Pikeun kasasama umat
Najan di dunia aherat
Jadi jalma nusalamet
Amal nyantel kana elmu
Amal sepi tina elmu
Ganjaran moal pinemu
Balukarna kengeng bendu

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.