Anak Adam

Anak Adam

Anak adam di dunya ayeuna ngumbara

Hirup anjeun di dunia the moal lila

Anak adam umur anjeun teh ngurangan

Saban poe saban peuting di centangan

 

Anak adam paeh anjeun te nyarengan

Ku anak salaki jeung babandaan

Anak adam paeh eweuh nu dibawa

Ngan asiwah jeung boeh anu dibawa

 

Anak adam pasaran teu lolongseran

Saban poe saban peting gegeroan

Anak adam ayena kaluar ti imah

Di garotong dina pasaran tugenah

 

Aduh bapa aduh ema abdi keeng

Rup kapandang rupkutaneh abdi sien

Anak adam di kubur teh poek pisan

Nu nyaangan di jero kubur teh maca quran.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.