Asih Kuring

Asih Kuring

Ku Tiwi Sonia

 

Asih kuring nu terus mapaykeun bagja

Ngabewarakeun rasa

Kiwari geus suda tanaga

Saukur bisa nikreuh mapay saban tanjakan

Di barung hegak-hegak nu teu kalis

Kapegat rasa rumasa

 

Asih kuring nu terus padung dengan

Antara hate jeung pikir boa ngarangrangan

Maluguran laun-laun jiga daun

Ngalakay nyimpaykeun nu baris lugas

“Asih Kuring Ngalungsur Ngagelar Kadar”

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.