Bandung

Bandung

(Wahyu Wibisana)

 

Kacipta kénéh sagala-galana

basa urang ngobrol ku basa Sunda

di kota anjeun

Bandung lucu

 

Ieu sajak keur kenang-kenangan

jeung hiji-hijina hal nu rék dicaritakeun

ngan ka anjeun

 

Hayang kuring nanya heula

saméméh pamit rék paanggang

ieu Bandung nu heurin ku tangtung

itu Lémbang kota hérang jeung béntang

mindeng méré ilham kana kalam?

 

Ah, kacida bagjana, kanca

mun urang bisa maca ieu kaéndahan

dina geulisna tempat padumukan

di lemah cai sorangan

ku basa urang

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.