Biantara Bahasa Sunda Pamawa Acara

Biantara Bahasa Sunda

Biantara Bahasa Sunda – Admin kali akan memberikan contoh dari biantara bahasa sunda. Adapun contoh dari biantara bahasa sunda ini adalah contoh dari petugas sebuah kegiatan umat islam yaitu pembawa acara atau MC dalam membawa kegiatan isra mi raj. Sobat sobat semua bisa membacanya dengan seksama yaa.

biantara bahasa sunda
biantara bahasa sunda

Biantara pamawa acara

Asalamualaikum warahmatulahi wabarokatuh

Puji sareng syukur urang panjatken kahadirat alloh subhanahu wata’ala sareng ka jungjungan nabi besar alloh jeung teuhilap ka para sahabatna.  Syukur alhamdulilah dina dinten ieu urang masih keneh di pasihan kasehatan,urang ayeuna sadayana tiasa ngumpul sararea dina acara tablig akbar ker memperingati isrami’raz. Dina kasempatan anus ae ieu sim abdi bade ngaugiken runtuyan acara anu bade dilaksanaken :

  • Pembacaan ayat-ayat suci alqur’an anubade di pidangukeun ku bpk Mahmud
  • Doa sasarengan nubade di bawakeun ku bpk ali
  • Amanat ti kepala desa satempat
  • Dakwah dari Kh. Jujun junaedi
  • Pembacaan hadiah dari bpk ustad ridwan maulana

 

Tong lami-lami urang langsung bae kana acara nu bade di kawitan.

  • Acara kahiji nyaeta pembacaan ayat-ayat suci alqur’an nubade di pidanguken ku bpk Mahmud waktos sareng tempat di antos.
  • Acara anu kadua Doa sasarengan nubade di bawakeun ku bpk ali waktos sareng tempat di antos.
  • Acara nu salanjutna nyaeta acara nu katilu Amanat ti kepala desa satempat waktos sareng tempat di antos.
  • Acara nu kaopat nya eta acara anu inti, Dakwah dari Kh. Jujun junaedi waktos sareng tempat di antos.
  • Acara nu ter ahir nyaeta acara nu ka lima Pembacaan hadiah dari bpk ustad ridwan maulana waktos sareng tempat di antos.

Alhamdulilah acarana anu nembe diselenggaraken ti awal dugika akhir tos rengse teu aya hambasa sama sakali, sakitu bae tisimkuring salaku pamawa acara. Bilih aya perkataan anu kirang enaken di hati ibu bapak abdi nyungken di hapunten.

 

Wasalamualaikum warah matulahi wabarokatuh

Satu Komentar pada “Biantara Bahasa Sunda Pamawa Acara”

  1. […] Biantara Bahasa Sunda Pamawa Acara […]

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.