Biantara Wawaran (Ka Murid-Murid)

Asalamualaikum WR.WB

Danguken, keur sadayana murid di SMK BINA SISWA 2 CILILIN urang sadayana di kumpul  keun dina waktos ieu aya magsad nya eta sakola teh bade nyelengarakeun lomba “Kebersihan kelas” jadi setiap kelas para siswa wajib nga jaga kabersihan kelasna masing masing, satiap kelas kudu aya peralatan kelas na, poko namah kedah kumplit ti mulai alat tulis bor, panghapus bor, taplak meja, jeung sajabana nu berhubungan kana peralatan kelas. Dina lomba ieu nu jadi penilaian na nya eta : peralatan kelas, kebersihana, dekorasi kelas, kerapihan kelas, pokonamah.

Lombana rencana bade di selengaraken enjing tangal 15 april 2016 sampai ka tangal 16 april 2016 enjing, di harapken siswa siswi SMK BINA SISWA 2 tiasa berparti sipasi dina lomba ieu, sabab nu kelasna pang bersih na bakal menang ken hadiah , hadiah na nyaeta piala keur sakelas, sareng acis 250.000 perkelas. Di harap ken kelasna bersih wae samasing lombana atosan supaya KBM na nyaman atanapi lancer, sareng kelas na bersih jadi siswa betah di kelas teh.

Sakitu bae pangumuman ti saya wasalamualaikum WR.WB

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.