Budak Buncir

Si Buncir Naheunkeun Bubu

Pareng Meunang Anggay-Anggay

Diwadahan Kana Batok.

 

Hayam Macok Anggay-Anggay

Si Buncir Boga Pamenta

Hayam Nu Jadi Gantina.

 

Hayamna Katinggang Halu

Atuh Paeh Saharita

Halu Nu Jadi Gantina.

 

Haluna Katincak Munding

Sabab Potong Menta Ganti

Si Buncir Dakwa Ka Hakim

Munding Milikna Si Buncir.

 

Mundingna Katinggang Limus

Paeh Menta Digantian

Ku Ki Tani Diturutkeun

Buah Limus Matak Uruy.

 

Demi Nyi Putri Ningali

Kacida Pisan Palayna

Limus Dipesek Dituang

Seep Ngan Tinggal Pelokna.

 

Nyi Putri Jadi Gantina

Buncir Teras Salin Rupa

Jangkung Pohara Kasepna

Katelahna Gandarasa.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.