Budak Hideung

Budak Hideung Goreng Rupa

Buuk Ngarambueuk Rintit

Ku Indung Pulung Diasih

Lantaran Ku Daekanana.

Teu Saeutik Nu Ngahina

Pasrah Narimakeun Nasib

Kanikmatan Tanpa Tepi

Permata Nu Pangmahalna.

Si Hideung Muka Buntelan

Horeng Eusina Teh Waluh

Dibantingkeun Kana Batu

Bray Beulah Herang Ngagenyas.

Janggelek Hiji Nagara

Budak Hideung Salin Rupa

Satria Gagah Perkasa

Danuwarsa Katelahna.

2 Komentar pada “Budak Hideung”

  1. aku pengen ketemu budak hideung di wc keur modol?

    1. maaf kalau anda mau berkomentar harusnya ada tahu bagai mana tatakrama berkomentar yang baik,
      kalau anda berkomentar seperti itu dengan terpaksa komentar anda kami #tras

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.