Contoh Pidato Bahasa Sunda (wawaran ka murid-murid)

Asalamualaikum Wr.Wb

Puji sareng syukur urang panjatkeun kahadirat alloh SWT sareng ka jungjungan nabi besar allah nabi Muhammad SAW, sareng teu hilap ka para sahabat na, alhamdulilah urang sadayana didieu masih keneh di pasihan kasehatan rohani sareng jasmani tur tiasa ngumpul dina dinten ieu.

Sim abdi didie bade nuju keun wawaran parentah ti kepala sekolah SMK BINA SISWA 2 ka para murid nubade ngiringan partisipasi lomba ngadamel tumpeng perkelas, ngadamelna cing sakreatif  kreatifna, sabari memperingati isrami’raz nu bade di selengarakeun dinten senen enjing, di harap ken para murid tiasa berparti sipasi dina lomba ieu.

Sakitu bae ti simkuring bilih aya cariosan nu teu berkenan dina hate murid murid sing nyungken di hapunten.

Wasalamualaikum Wr.Wb

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.