Contoh Pidato Jadi MC/Pamawa Acara

Asalamualaikum WR.WB

 

Alhamdulilah  Puji sinareng sukur urang panjatkeun ka hadirat allah SWT sareng ka nabi besar arurang nya eta nabi Muhammad SAW, sareng ka para sahabatna, alhamdulilah ayeuna arurang sadayana tiasa kempel dina dinten ieu dina acara pesantren kilan atanapi sanlat.

Urang didieu sadayana kempel dina acaraieu teaya magsad anu sanes arurang didieu teh aya magsad bede nungtut ilmu, kukituna dina bulan anu mulia ieu nya eta bulan ramadhan urang sararea pararea atanapi paloba loba ibadah dina bulan anu suci ieu, kukituna hayu urang mumule acarana tapi memeh nincak kana acara abi nyuhungken perhatian na, urang bacakeun runtuyan acara nubade dilaksanakeun dina dinten ieu.

Acara nu kahiji nyaeta tadarus nu bade di pingpin ku bpk……

Acara nu kadua salat duha nu bade di pingpin ku bpk….

Acara nu katilu penyampaian materi yang akan di sampaikan oleh bpk….

Acara ka opat nyaeta salawat bareng bareng nu bakal di bawakeun ku….. jeung ……

Acara nu kalmia sakaligus acara panutup nyaeta kesimpulan anu di wakilkeun perkelas…

 

Alhamdulillah aacara sanlat dina dinten ieu atos rengse semoga aya mangfaat tina pertemuan nu ayeuna jeung semoga aya berkah keur arurang sadaya dina dinten ieu, sakitu bae ti sim abdi bilih aya kalepatan dina kata kata ti abi jing di hapunten .

 

Wasalamualaikum WR WB

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.