Contoh Pupuh Balakbak

Dayeuh Bandung kiwari teuing ku rame, araheng
Gedong-gedong pajangkung-jangkung wangunna, alagreng
Tutumakan-tutumpakan balawiri lalar-liwat, garandeng
Aya warung sisi jalan rame pisan ; citameng
Awewena luas luis geulis pisan ; ngagoreng
Lalakina-lalakina los ka pipir nyoo monyet ; nyanggereng

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.