Contoh Pupuh Lambang

Contoh Pupuh Lambang

Astrajingga anak Semar
Badeurna teu katulungan
Boro-boro ka jelema
Anjing edan dihereuyan

Hiji Poe tos ka Pasar
Maksudna rek Meuli Peda
Barang kudu ngaduitan
Kakara inget teu Boga

Nawu kubang sisi tegal
Nyiar bogo meunang kadal
Nawu kubang sisi tegal
Nyiar bogo meunang kadal
Atuh teu payu dijual
Rek didahar da teu halal

Nawu kubang sisi tegal
Nyiar bogo meunang kadal
Meunang kadal
Atuh teu payu dijual
Rek didahar da teu halal
Da teu halal

Riab anu lalumpatan
Lumpat bari tatanggahan
Tingalasruk susurakan
Rék ngarucu langlayang

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.