Contoh Pupuh Magatru

Majalaya, Ciparay, Banjaran, Bandung
Kopo reujeung Cisondari, Cicalengka, Ujung Berung
Rajamandala, Cimahi
Leles, Limbangan, Tarogong
Sukuna pakepit tilu
Panonna opat harerang
Leumpangna semu nu lesu
Ngalengkah teu bisa gancang

Dupi irung lemesna teh nya pangambung,
Pipi mah disebat damis,
Upami buuk mah rambut,
Ceuli sok disebat cepil,
Kasarna angkeut mah gado

5 Komentar pada “Contoh Pupuh Magatru”

  1. Hatur nuhun contohna kaharti

  2. Haturnuhun contohna pupuh magatru, kaharti

    1. muhun..
      sami sami

    1. Muhun sami2 teh

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.