Contoh Sisindiran Sesebred

Nini-nini mawa cai

cai bodas ti susukan

nini-nini lari pagi

langsung pingsan na tanjakan

 

hayu urang nginum kopi

kopina pait ngabalakbak

atuh buka eta topi

pas dibuka huluna botak

 

aya bata aya genteng

jalma mabok jalma gelo

puguh maneh budak ganteng

tapi ngan matana belo

 

aya jama ngakan tape

tapena enak rasana

naha maneh cicing bae

nyahona ngompol na calana

 

tipeting ngakan buah

buahna buah lohan

aya saha nu di sawah

aya budak bobogohan

 

hayu urang indit ka batak

di batak loba gareja

ari jalma huluna botak

ari peuting ca’ang huluna

 

di laut loba gurame

aya jama make tato

kunaon geuning rame

aya aki2 keur salto

 

isuk-isun jalan jalan

jalan jalan ka jawa

awewe geulis nu dijalan

pas seuri ompong huntuna

 

eta hakaneun tos basi

ti jakarta aya robot

budak gendut naek korsi

pas diuk langsung morobot

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.