Contoh Surat Wawaran Rapat Bahasa Sunda

PAMARÉNTAH KOTA TASIKMALAYA

DINES ATIKAN

SMK BINA SISWA 02 CILILIN

Jalan Tentara Pelajar

=================================================

No.       : 009/124/SMK/XI/2016

Hal.      : Rapet Dines

Sipat    : Pohara Penting

 

Kepada Yth.

Bapa/Ibu Guru sarta Staf Pagawé SMA Negeri 5 Tasikmalaya

di

Tempat

Assalamu’alaikum wr. Wb.

Sahubungan kalayan maraknya aksi-aksi anarkis sarta beuki maraknya pamakean obat-obat terlarang di golongan pelajar, mangkapohara penting sakali urang bertindak sacara babarengan, kalayan ieu kami ngondang Bapa/Ibu pikeun ngaluuhan rapet dines anu kami ayakeun :

Dapun acara kasebut Insya Allah baris dilaksanaka dina :

 

Poé                  : Saptu Tanggal 15 Agustus

Wayah             : 08.00 s.d 14.00

Tempat            : Gedung aula SMK BINA SISWA 02

 

Kitu surat ieu kami sampaikan. Muga bapa/ibu bisa ngamaklumna. Luhur perhatian sarta kerjasamanya bapa/ibu. Kami ucapkanhatur nuhun.

Wassalamu’alaikum Wr.Wb.

 

Kapala Sakola SMK BINA SISWA 02 CILILIN

(Bapak mugi)

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.