Harewos Bojong

Harewos Bojong

Ku Hadi Faturohman

 

Dina tungtung peuting

Basa hujan teu jadi datang

Aya harewos na jeroning hate

Teu apal saha-sahana

Teu nyaho rupana

Teu inget di mana kungsi panggih jeung manehna

Tapi eta harewos

Lir sora angin nu ngahiuk

Siga sora galura di sagara

Estu matak ketir

Estu matak gimir

Sok sanajan ngan ukur harewos

Nu matak ahengna

Eta sora kungsi jadi ciri

Lamun kuring keur nandangan kanyeri

Najan ukur bari ngaharewos

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.