Kabayan Hese Move On

Dina Hiji poe kabayan jeung nyi iteung pasea gara gara kabayanna boga deui kabogoh, nyi iteung nyeri hate, Nyi iteung ges boga niat bade mutuskeun kabayan, kabayan teu rela pisah jeung nyi iteung, nyi iteung keukeuh hayang mutuskeun kabayan,kabayan teu rela pisah jeung nyi iteung, nyi iteung Keukeuh pisan hayang mutuskeun kabayan,  da geus nyeri hate tea,

“Kabayan, Iteung the nyeri hate Kang Kabayan Kitu the, Kang kabayan teu cukup hah gaduh iteung? Kurang naon iteung the kang? Kurang naon? Nyeri hate iteung the kang kabayan, ah pokonamah iteung the hoyong putus sareng akang kabayan titik!”
“ Tapi teung,” Kabayan ceurik bari lilihan.

Teu lila Tos ganti taun, iteung tos bobogohan jeung nu sejen tapi teu awet da iteung masih keneh bogoh ka kabayan, kabayan embung eleh, kabayan oge sarua boga kabogoh tapi sarua teu awet da hese move on ti nyi iteung.

Hiji Poe iteung gaduh kabogoh ngaranna Raden, eta nu namina Raden, Kacida Kasepna Ngelehkeun Kabayan, Iteung the Bogoh ka Raden the Kusabab iteung hese move on ti kabayan, emang sih lila kalilaan mah iteung the jadi bogoh pisan ka Raden the, emang Lain Jodona Merenan, akhirna raden ninggalkeun iteung teu aya sebab nanaon, teu ninggalkeun pesan nanaon, apal apal ngalengit we jiga jurig.

Iteung ceurik dihandapeun tangkal cau, teu lila kabayan datang terus ngomong
“teung, da ai jodohmah Moal kamana”
Iteung reuwas aya nu ngomong tukangeunna “Kang kabayan” Ku iteung dijawab.
“Teung, akang hese move on ti Iteung”
“Sami kang iteung oge sami” “
“teung hampura nya akang tos nganyenyeri iteung”

Iteung jeung Kabayan Akhirna akur deui, Sahirup Sapaehna Iteung jeung Kabayan, Jadi Intina dina ieu dongeng the, Lamun Jodo mah moal kamana, Pasti panggih deui

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.