Kang Amin Mangih Duit

Cerita lucu Sunda

Cerita lucu Sunda – Dalam Cerita lucu Sunda ini saya mau posting dalam bentuk carpon lucu ya. Dalam cerita Lucu Sunda ini menceritakan kang amin yang menemukan uang di depan rumah nya.  Dia menemukan nya di s ela sela tanaman hiasnya pada saat itu kang amin sangat terkaget karena keluarga mereka sebelumnya tidak pernah menemukan uang yang sangat banyak itu. cerita selemkapnya simak di bawah ini.

Kang Amin Mangih Duduit

Di hiji poe aya kang amin katinggali ker cicing harepen imah sabari nyiram kemang di harepen imaha na. jol korenjag teh kang amin luncat sabari reuwas tea siga nu ninggali naon mah, sabari nga goak eta kang amin “ahhgggggg”, kuat nepika ka dengeeun ku istrina anu ker nyangu di dapur, jol weh istrina datang sabari nanya “aya naon kang meni nga goak kawas budak kuat nepika kadenge ka tukang”. Lieuk kang amin sabari siga nurewas “neng etah etah etah” sabari tutunjuk ka handapen kemang srirezeki nu harepen imahana!. Istrina kanga min tengartieun kang amin ngomong naon “kang amin kunaon atuh ari nyarios teh sing jentre lain etah etahan hungkul” kang amin ngajelasken sabari panik “etah neng akang mangih duit hiji anu 100rebu dina jero kemang srirezeki nyelap kaciri beuremna” cek istrina kanga min teh ngomong ka kang amin ”wah piraku kang aya duit nyelap dina pepelakan jeung duitna gede deuih 100rebu wah piraku wae” nya kang amin teh nuduhken ka istrina “tuh tingal neng bilih teu perceyamah”. Meren istrina teh masih teu percayaeun nya di tinggali ari pekteh jol ceuk istrinateh “ehh nya kang siga aya duit 100rebu nyelap etah” kang amin ngomong ka istrina “nya bener pan ceuk akang ge” tah didinya istrina kanga min teh karek percayaeun.

Cerita Lucu Sunda
Cerita Lucu Sunda

Jol ceuk istrina kanga min teh “akang ari duit sakitu bias kabeli naon nya??” ceuk kang amin “hmm mun ceuk akang mah kabeli lah dadaharan anu ngeunah mah kan keluarga urang mah asa can pernah ngasaan kadaharan anu ngeunah teh” ceuk istrina deui ngomong nya nya kang bener oge da abimah asa can pernah kitu nuang goring hayam anu di tipungan anu pas di gegel teh ngerenyes ngerenyes kitu”. Kang amin boga pipikiran sarua jeung istrina jadi kaduana sepakat rta duit the di pake keur meli chiken di pasar/ teu lila datang budak na gegeroan ka inung na eta budak teh pulang hudang sare, sabari neneangan inung na “emaaa ?? emaa?? Emaa??” inung na ngajawab naon kasep karek gugah popo nya bade naon??” ema jeung bapak nuju naon didinya bari ninggalian kemang sagala??”. Ceuk inung na teh “eta jang si bapak mangih duit dina kemang sri rezeki” ceuk budakna teh “manacing hoyong ningal abi” jol budak nateh seserian sabari ngabejaan ka inung jeung bapak na teh “mak bapak iyeu mah duit bobodoan” jol ceuk bapak na “nu bener jang cing urang tinggal acisna “. Ku kanga min the di cokot duit nateh jol pas di tingali teh uang mainan nga jeblang tulisana gede. Nahh etamah ti dinya sa keluarga seserian nyeng seriken duit 100rebu. “hahahahaha”

Rengse….

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.