Kanya’ah Ti Indung

Salapan bulan lilana urang dijero beuteungna

Peurih karasana, beurat jeung cape kacida

Taya nubisa ngarasa kanyerina

Jeung nyawa taruhanana

 

Dua taun lilana indung nyususan urang

Ngabimbing urang

Yen bisa jadi jela bageur tur bener

Sangkan ulah jadi jalma goring

 

Ngeclakna cai panon

Lamun urang bangor

Ngeclakna cai kesang

Capena ngurus urang

 

Saha nu bisa ngabales kanyaah indung

Kanyeri indung

Kacapena indung

Jeung cai panonna

 

 

Kenging : Asyifa Lu’lu

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.