Kata Kata Mutiara Bahasa Sunda

samemeh ngahargaan diri batur,
urang kudu diajar pikeun ngahargaan diri urang sorangan.

Aya bodas aya hideung, aya beurang aya peuting. Eta teh hartina hirup urang ge aya senang aya susahna. Urang kudu
bisa ngalakonan na.

Kareueus urang nu panggedena nyaeta
lain teu kungsi gagal , tapi hudang deui tina ka gagalan.

samemeh ningali kakurangan batur tingali hela kakurangan diri urang sorangan.

tingali katunkang hela samemeh ningali kahareup, tingali hela anu sahandapeun urang mampu henteuna memeh ningali nu saluhuren urang anu geus mampu.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.