Kereteg Mata Hate

Kereteg Mata Hate

Keur Kania

Ku Dhipa Galuh Purba

 

Basa raga teu walakaya

Sanes raga nu kateter mangsa

Estuning kanggo bukti

Yen raga teh manusia

Nu teu weleh baris katarajang

Kasakit, sakali mangsa

 

Tapi anjeun kudu terang

Alloh kalintang adil

Kuring langka mopo

Komo ditibanan anu parna

Margi Alloh Maha Uninga

 

Kuring moal aya nu malire

Harianeun sabangsaning

tunjangan, asuransi

 

Kuring mopo pikeun bukti

Yen kuring ukur manusa

Ilaharna manusa

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.