Lembang Kamelang

Lembang Kamelang

 

Nyawang ti lebah suhunan

bréh katingal léngkob Lémbang

Situ Umar

 

Baheula kacaritakeun,

bisa bébér layar

rarakitan

 

Pangulinan budak,

anteng

ayeuna tinggal ngaran

kagusur panéka jaman

leuit duit pangwangunan

 

Ayeuna Lémbang

heurin ku tangtung imah

kumaha jaga ka hareup

warisan ukur carita

 

kahayang ulah robah

kahayang tinggal harepan

Lémbang pinuh kamelang

 

(Karya: Fahrul Satria N, Kls. 9E, SMPN 3 Lembang)

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.