Nini Anteh

Di Langit Bulan Nembongan
Cahayana Hurung Ngempur
Ngadamaran Alam Dunya.

Di Bulan Nini Keur Anteng
Ngentrung Ninun Kaen Poleng
Awak Nini Mani Bongkok
Balas Terus Bae Ninun
Meureun Geus Rebuan Taun.

Di Bulan Nini Bumetah
Dibaturan Candramawat
Buluna Nu Tilu Warna
Watekna Matak Diasih.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.