Silih Tulungan Jeung Kawan

Percakapan Bahasa Sunda

Silih Tulungan Jeung Kawan

Ani         :”ami kadieu geura sakedap”

Ami        :”ayanaon nggeroan abi….??”

Ani         :”tiasa pang nalangan keun ieu abi meser buku pelajaran fisika ari acis nateh kirang ..?”

Ami        :”emang ani gaduh acih sabaraha ..?”

Ani         :”liama puluh rebu…!”

Ami        :”kirang na sabaraha ani ?”

Ani         :”lima puluh rebu deui da soalna harga bukuna saratus rebu’an aria bi kalahkah nyandak limapuluh”

Ami        :”nya atuh… yeuh ku abi di tamutkeuh artos abi tapi gancang uihkeun acisna nya..!”

Ani         :”nya atuh..”

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.