Tingalen Momen

Percakapan Bahasa Sunda

Tingalen Momen

andi       :”yasya Nuju naon…”

yasya     :”nuju kie we aya naon mnh kadieu?”

andi       :”teu …! eh.. heeh urang the dek nanyakeun tugas anu basa tadi di sakola tugas anu ti bu lisna”

yasya     :”naon nya keheula urang ingeut igeut hela ..?”

andi       :”sok atuh…. tapi tong lila yas”

yasya     :”nya attuhh BEIIB..!”

andi       :”meuni BEIIB?”

yasya     :”…..?”

andi       :”kumaha yasya kapangih teu .? naon tugasna ?

yasya     :”oohh…! tugasna titah nyieun makalah tentang kerusakan lingkungan!”

andi       :”waduh naha meuni hararese?”

yasya     :”naha make jeung hara rese ??”

andi       :”nya hese we atuh pan urang the teu bisa kanu computer pan?”

yasya     :”matakan diajar atuh!! heg cinjg aya kadaek!”

andi       :”nya pan ari euweh nu ngajarkeun.? ehh ari di kumpulkeuna iraha cenah ??”

yasya     :”paling lambat hari sabtu saur ibuna!”

andi       :”nya nuhun atuh yasya maaf ngaganggu?”

yasya     :”nyaa.. teunanaon?”

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.