Puisi Bahasa Sunda (Pahlawan)

Hirup nu pinuh ku perjuangan

Persenjataan nu éléh teu di jadikeun alesan

Perang ngalawan panjajahan

Bajuang kanggo kamerdékaan

 

 

Prajurit nu mulih ka asalna

Tong dianggap geus palastra

Perang’na jalan nu di pirido Allah Ta’ala

Janten mangpaat kanggo nagara jeung bangsana

 

 

Urang sok poho kana jasana

Nu geus ngorbankeun kahirupanna

Kanyeri nu geus teu di rasa

Sakabéhna kanggo nagara Indonésia

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.