Puisi Bahasa Sunda (Saleresna)

Seja bade unjukan.. ngedalkeun rasa jeung eusi hate

saleresna diri teu weleh mitineung kasalira nu janten bebende

mugia panutan ngartos.. nu saenyana mung salira nu mibanda rasa

Sanaos satutup umur mung jungjunan nu aya dina jero dada

 

Duh Engkang pupujaning ati..

Kadeudeuh lir gumawang endahna katumbiri

Nu teu weleh nyanding sumalanding dina ati

Nu dipikamelang siang jeung wengi

 

Kanyaah taya sudana kaheman urang duaan

Katresnan kadeudeuh urang mugi lana papanjangan…

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.