Sajak Bahasa Sunda (Ayeuna)

Jeujeur harupat tuluy ngipisan

indung suku tuturut peot

awak jadi budak

waragad teu walakaya

 

geuning teu di kawit teu di pungkas

kokojayan dina lantaran

sebrot hareudang hiliwir angin

ngalengkah numut sarangenge

 

los kaditu los kadieu

ngarenghap tuluy hah heh hoh

mmm, ngajerit diudag seuri

Nya ayeuna mah ayeuna…

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.