Sajak Bahasa Sunda (Bapak)

Saban poe bolokot jeung kesang

Mikir nepika buuk tereh ngipisan

Teu paduli cape jeung era

Teu eleh ku rasa hoream

 

Sosok anu dianggap tara paduli

Anu disangka galak

Anu dipikasieun pisan

Ariteun sosok anu pang nyaahna

 

Miheulakeun sagala kahayang barudakna

Majuangkeun kabahagiaan kulawargana

Eta sosok bapa

Anu dipikacinta jeung anu dipikanyaah

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.