Sajak Bahasa Sunda (Bulan Masih Nu Baheula)

Karasa ayeuna mah Yan

lalampahan téh geus natrat

kajeueung di péngkolan

bulan béngras kénéh

 

nyaangan léngkah gejed urang

nu ngandelkeun gandeuang basajan

Yan bulan masih nu baheula

najan cahyana dicangkalak katunaan

 

wirahmana angger marengan réngkak urang

nu éstu rimbil ku harepan nu can kalakonan

 

Sajak Rizal Sabda

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.