Sajak Bahasa Sunda (Caang Bulan)

Baheula nu dipigandrung

caang bulan opat welas

ngabungbang pinuh kabungah

galumbira gogonjakan

 

bari kakarawihan

laguna lagu bulan tok;

“Bulan tok, bulan tok,

bulanna sagede batok,

 

didudut disantok,

aya ucing keur anakan”.

Meungpeung bulan ngaganteng

arulin masing aranteng

nganteur kahayang nu manteng.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.