Sajak Bahasa Sunda (Dosa)

Gusti,

Sanaos abdi teu kantos balaka

Tangtos salira uninga

Abdi kantos milampah nirca

Ayeuna kacipta ‘na mangsa diri puasa

Mugi salira maparin lolongkrang

Ngawidian abdi ngudag kahayang

Nebus napsu nu mingkang gumiwang :

Nu sétra tina nista , nu sepi tina karisi

Paparin abdi rasa ni’mat anu natrat sarta bagja anu lana

Tina kaéndahan Tan Wangenan

 

 

Karya : Étti RS

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.