Sajak Bahasa Sunda (Hirup Ngan Ukur Cenah)

Cenah hirup teh jalan nu pagaliwota

Sedeng cinta ngan saukur teteguhan

Urang bebas leumpang mapay nu can kasorang

Nyorangan atawa babarengan teu jadi sual

 

Di mana aya kacinta di dinya urang bakal ngalalana

Cenah hirup teh kabel nu pakuranteng

Sedeng cinta ngan sakadar layar monitor

Sing nyalse. Sing daria. Tumaninah.

 

Sabab jaga teuing kumaha boa

Di mana aya tunggara di dinya urang eureun ngalalana.

Cenah hirup ayeuna teh di dunya

Sedeng cinta teuing di mana ngancikna

 

 

Ku M. Ridwan, iwan

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.