Sajak Bahasa Sunda (kahayang)

Tengah peuting nu simpé

Kuring hudang sorangan

Niténan kahirupan jeung nasib

Niténan kaayaan indung bapa

 

Walurat nu aya

Kuring hayang boga buku

Buku nu bakal nyaangan élmu

Élmu nu bkal ngaronjatkeun kahirupan

 

Hirup bagja jeung aya guna

Loba harta loba harti

Loba dulur loba sobat

Loba kahayang salilana

 

Kahayang nu mawa sumanget

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.