Sajak Bahasa Sunda (Kanyeri Ti Anjeun)

Teu terang naon masalahna

Teu terang naon kakuranganana

sareng teu terang naon salah abdi

anjeun tinggalkeun abdi

 

Kanyaah abdi ka anjeun

Ngalewihan kanyaah abdi ka diri sorangan

Tapi kunaon ?

kunaon anjeun tega ningglakeun abdi ?

 

Cipanon teu tiasa di bendung deui,

Cipanon tuluy nyakclakan teu katahan

Nyeri, emang nyeri di khianatan ku anjeun

Tapi Hate, hate abdi masih tetep ka anjeun.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.