Sajak Bahasa Sunda (Layung Sareupna)

Nyanghunjar . . .

Pogot Neuleuman Lampah Nu Hambar,

Matri Katugenah Ieu Pikir . . .

 

Naha Nyasalar Dina Humandeuar,

Ngeprik Jero Rumenghik Ceurik,

Sadrah Lampah Kagonjak Wayah,

Mipit Pamapaler Kapait . . .

 

 

Girimis Anu Maseuhan,

Lir Nurihan Titik_Titik Sakujur Raga,

Nyugak Sesa_Sesa Lengkah,

Nutup Arah Pileumpangeun . . .

 

Saharita Hibar Layung Mapaes Gunung,

Nyipatan Mapag Sareupna,

Nanging Ka Inggis Taya Sudana,

Rasa Guligah Teu Ingkah_Ingkah . . .

 

Tumanya Dasaring Ati,

Naha Bagja Cinta Jeung Harepan Teu Aya Dina Keupeulan . . .

Ukur Miyuni Impenan Nu Teu Pasti,

Atra Kagareuwah Kalangkang Asalna . . .

 

Codeka Mupuhuan Tunggara . . .

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.