Sajak Bahasa Sunda (Leubar)

Na hiliwir angin takbir

Sabada saum ahir

Neda sih hapunteun pisan

Tina sadaya kalepatan

 

Urang sétrakeun karungsing

Ku cihampura nu wening

Neda hampura

Tina rupining codéka

 

Nu méngpar tina tatakrama

Moga simpay baraya teras lama

Dugi panturay raga jeung nyawa

Neda hapunteunna

 

Tina sagala dosa

Urang siram kalepatan

Ku ciasih tur kaheman

Béas kulub bungkus jamur

 

 

Karya : Étti RS

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.