Sajak Bahasa Sunda (Mika Cinta)

SAJAK CINTA

 

Dina nyasar, nyawang pangalaman nu kaliwat

Waktu ngarasakeun nimat cinta nu munggaran

Tina hate tukeur ucap anu suci

Kuring bogoh ka anjeun!

Cikuray nu bisu milu nyakseni

 

Kum!

 

Tapi eta cinta laas ku katiga

ngijih muyarkeun pasini ati

Jadi. Eta rasa cinta nu teu kedal

Ambruk memeh ngawangun ngahiji

 

Nyi kenya ngolesed bari boboleh

Bongan jaman nu kiwari!

Kuring kapeupeuh puhu catur

tarima hirup tacan cukup umur

 

Naha di dunya aya keneh nu bisa

Mere cinta tanpa jangji rebu hiji?

Kiwari kuring nyukang sasak kinasihan

Neangan cinta nu pangger di unggal Insan

 

 

 

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.