Sajak Bahasa Sunda (Sagala Pangorbanan Anjeun, Mamah)

mamah…

anjeun teh sagala bagi kuring

anjeun nu tos ngababarkeun ngageungan kuring

anjeun nu tos ngadidik abdi ti alit

sampe ka ayeuna tos ageung

anjeun oge sok ngadu’akeun

sareng mamatahan kuring

ameh jadi jalma bener

lamun kuring lemah geuring

kuring sok di ubaran ku anjeun na

kuring bangga ka anjeun mamah

kusabab anjeun teh tos ngobarkeun

sagala demi anak anak anjeun

mamah…

abdi nuhun pisan ka anjeun

 

 

karya: siti nuralifah

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.