Sajak Bahasa Sunda (Samar Udagan)

Harewos qolbu , , ,

Dina Rapang Kalangkang Beurang,

Jero Iuh Linduh Tatangkalan . . .

Jero Implengan , , ,

 

Naha Lengkah Teh Lir Ibarat Ngeundeuk_Ngeundeuk Gunung,

Umpama Nulis Dina Sagara,

Tangtu Moal Kahontal,

Estu Pimohaleun Rek Laksana . . .

 

Sakapeung Sok Nyancad Ka Diri,

Kunaon Bet Miyuni Bengbatan,

Udar Janji Mindah Cinta . . .

 

Ngumbar Nyalasar Sandiwara Tresna,

Antukna Ngarakrak Mangjuta Imut Pangharepan,

Ti Saban Wanoja,

Antukna Batin Hanjelu . . .

 

Samar Udagan Buyar Pangharepan,

Ukur Nyeungceurikan Lampah,

Bari Kedal Pangdo’a Nu Saestuna,

Ka Gusti Allah Ta’ala . . .

 

Matri Panedja,

Raga Sagemblengna Miharep,

Hiji Cinta Sajati,

Nu Wasa Nyanding Dugi Ka Jatuk Rami,

 

Amiiin . . .

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.