Sajak Bahasa Sunda (Sobat)

Kawan ku,

Lamun aya baraya kuring anu séjén diantara lanceuk sarta adi kuring éta pastilah kau

Baraya ku

Urang sarua menyusuri ombak leutik jikala pasang

Berpanas marahmay dibasa terik

 

Sahabat ku

Urang meureun waé kungsi menghempas ceurik duaan

Bertindih hésé babarengan

Bermandi késang tanpa jeda

Tapi kuring teu pan bisa atoh tampamu di taneuh anyar engké

 

Sahabat ku

Baris euweuh deui urang berdebat soal bulan

Moal kungsi deui berlomba memacu parahu

di taneuh anyar meureun baris gersang tampamu

 

Sahabat ku

Sing percaya perpisahan ieu henteu mawa gumbira dina kuring

Tapi ieu kudu kujalani

Tapi jaga urang pan bersua deui, kalayan mengulang carita-carita urang kiwari.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.