Sajak Bahasa Sunda (Titinggi Ula-Ali)

Karémbong meulit na cangkéng

tungtungna pada nyekelan

antay-antayan leumpangna

niru-niru titinggi

majuna ongko-ongkoan

bulat-beulit, arula-arileu

nguriling kukurilingan

hulu ngudag-ngudag buntut

sina néangan nu leungit.

 

Nu dimaksud geus kapanggih

buntut kudu jadi hulu

ari hulu jadi beuheung

kitu jeung kitu tuluyna

sagala-gala walatra

taya nu paheula-heula.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.