Sajak Bahasa Sunda (Ulin Di Walungan)

Ngabring arindit

arulin ka walungan seja ngojay

jleng gejebur, jleng gejebur

ngarojay patengah-tengah

 

ngalangkarak babalapan

papalidan ka hilirkeun

palila-lila teuleumna

icikibung peperangan

 

silih simbeuh silih cemplang.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.