Sajak Sunda (Angin Leutik)

Angin leutik mawa béwara

Saeunggeus penggih jeung anjeun

Haté beuki marojéngja

 

Anginna leutik mawa kawaas

Saeunggeus panggih jeung anjeun

Haté beuki mikamelang

 

Anginna leutik marengan diri

Saeunggeus sadar yén anjeun

Sumeleket na haté

 

Yasana : Vikri Ichwan

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.