Sajak Sunda (Langlayangan)

Langlayangan kumalayang

ngalayang di méga malang

paheula-heula jeung heulang

sukan-sukan sukahayang.

 

Mipir langit nyorang méga

nyawang anggang di buana

amparan handapeunana

tanah éndah alam Sunda.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.