Sajak Sunda (Nani – Nani Prot)

Tilu poe ngan kieu jeung kieu

kanyeri teu beunang djentrékeun

ti mimiti alif nepi iya ogé

taya sakecap, teu bisa ngajéntrékeun kanyri kuring

 

Tilu poe ngan kieu jeung kieu

biricit ka dieu biricit kadtu

Ngan saukur neang tempat pikeun ngluarkn sagala rupana

ngan dmana? Naha ngan kuring?

 

Teu puguh rarasana

Keuheul, jangar, nyeri, perih

Luak lieuk neang bisi aya jalma

maksakeun dipikir eta waktuna

 

ngumpulkeun sakabeh tanaga

PROT . . Ah

Nikmat rasana teu beunang dijentrékeun ku

sakecap, tilu kecap oge henteu

 

Yasana : Dwi Madyaning Raha

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.