Samagaha

Bulan Di Langit Ngaleungit

Meureun Disumputkeun Naga

Bumi Alam Poek Mongkleng.

 

Barudak Recet Di Buruan

Sorana Patembalan

Samagaha! Samagaha!

 

Aya Kahariwang

Dina Hate Sewang-Sewangan

Bulan Sirna.

 

Ting Berebet Barudak Ka Pipir Imah

Tutunggulan Dina Lisung

Rampak Narakol Kohkol

Ngusir Naga Sina Nyingkir

Naga Nyingkah

Bulan Ngempur

Bumi Alam Caang Deui.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.