Sawah

Sawah

(Sayudi)

 

Keprak deui!

keprak deui!

piit ngawih usum sugih

mébér jangjang hirup manjang

Nyai Sri dihias emas

diitung layung

diampar jagat

 

Keprak deui

keprak deui

di ranggon émok Si Démok

bawana parancah tamba

 

Sieuh manuk mangka euweuh

singlar bégal mangka anggang

sawah kula talang nyawa

maculan di congo gobang

disiraman cai késang

ngabinihan taroh pati

Paré mulus lega dada

haté bapa papak méga

kurulung angklung poé panén

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.