Silih Emutan Jeung Sobat

yasya     :”nuju naon det..?

deti        :”nuju kiru we bade naon yasya kadieu ?”

yasya     :”teu…. hoyong we ameng sareng deti..?”

deti        :”oohh.!”

yasya     :”det ari deti atos ngejaken tugas nu dipasihan ku pak muslih teu tadi..?”

deti        :”alahh nya acan…! hilap deui abina tadi teh.”

yasya     :”hyo daabi ge acan..”

deti        :”heeee… urang kerjakeun bareng atuh di bumi abi ayeuna.?”

yasya     :”hayu atuh urang buburu..!”

deti        :”hahh… untung aya yasya ngigeutan kaabi tugas nu basa ti Bpk na mun henteu di setrap jiganamah enjing nateh..”
yasya     :”nya…nya untung!! hehehe”

deti        :”nuhun nya yasya tos ngigetan abi tadi mun henteu kakerjakeun duka kumaha abi enjing siganamah di poe..!”

yasya     :”nya misaim dabige sakalian naroskeun aya nuteuterang… teungartos kana tugasna..! hehehe”

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.