Sisindiran Bahasa Sunda “heurey / Lelucon”

Cangkang cau di pulungan
Cangkang leupeut di piceunan 
Ari hulu di tiungan Ari *taeun* teu di tutupan..

nini-nini nuang bangkuang.. 
aki-aki leumpangna egang… 
nini aki meuni beugang kunaon but ditaranjang…
salawe 25 mobil sedan cetna hejo
awewe jaman ayeuna bisa dangdan 
teu bisa ngejo…. Heuheuheu…

Aya nangka digembrong laleur…
Dibawa ka jakarta..
Disangka jalmi bageur….
Rek dipenta ngabalieur….

ka panJALU hayang Milu…
Mobilna pinuh ku leutak…
Numatak nu gede hulu…
Pantesna tinggang kuHALU…

Aya berit di jero kulkas….
Dicandak ka cihampelas….
Numatak ku wararaas….
Hulu sirit dihampelas….. Heu

Lamun lapar ka kantin…
Ari Datang Ka Sorean…
Tempo Gawe Hari Senin…
Kunaun but hoream….

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.